Volgens de traditionele en ambachtelijke technieken.

Atelier Steels

Atelier Steels ontwerpt al meer dan 45 jaar exclusieve houten trappen. Dankzij zijn ingenieuze vindingrijkheid en creatieve volharding is Atelier Steels vandaag dé toonaangevende speler in de trappenindustrie.

Onze werkwijze in Atelier Steels bewees altijd zijn nut en deugdelijkheid. Onze trappenmakers kennen hun vak. Daarom volgen zij bij het maken van een trap telkens het vertrouwde ‘Atelier Steels traject’. Zo bent u zeker van de mooist mogelijke trap binnen uw locatie.

Atelier Steels, huis van vertrouwen.

Atelier Steels staat bekend als een huis van vertrouwen, met een uitstekende service, ook lang na verkoop. Elke medewerker is passioneel gedreven door het ambacht. U voelt die passie in elk van onze creaties.

Bewaken van kwaliteit.

We selecteren streng de beste houtsoorten bij onze trouwe leveranciers. Alle boomstammen worden hier in onze eigen droogkamer gedroogd. Uit deze ruwe boomstammen groeit nu -volgens de traditionele en ambachtelijke technieken van weleer- de trap zoals u die voor ogen had, precies op maat van uw huis of residentie.

Het zijn de trappenmakers zelf die de trap bij u komen plaatsen en afwerken.

Duurzaamheid, voor eeuwig en veel langer.

Bij Atelier Steels gebruiken we alleen de beste houtsoorten en materialen. Voor elke boomstam die wij verbuiken planten we er telkens 3 nieuwe. Zowel in België als in het Braziliaans Amazonië woud planten we doelgericht. Hiervoor werken we samen met Go Forest. Daarom is duurzaamheid ook een top prioriteit bij Atelier Steels.